Setari Cookie-uri

Jim Carrey si mesajul minunat transmis lumii intregi

Jim Carrey reuseste sa impresioneze pe toata lumea cu un mesaj foarte frumos transmis in timpul in care isi prezinta lucrarile de arta pentru un scurt documentar. 

Cred ca artistii sunt inspirati de emotiile lor, de viata lor, de ce le lipseste si de ce isi doresc.

Cand eram copil, imi petreceam jumatate din timp in sufragerie dand spectacole pentru familia mea si imi petreceam cealalta jumatate din timp singur, in dormitorul meu, scriind poezii si facand desene. Nu eram tipul de copil caruia ii spuneai "Esti pedepsit! Du-te in camera ta"... dormitorul era raiul pentru mine. Era izolarea mea.

In urma cu sase ani, cand incercam sa imi vindec inima ranita, am decis sa incep sa pictez.

Cand inima ta este indragostita, zbori. Cand pierzi dragostea, trebuie sa intri din nou in atmosfera, sa cazi si sa ajungi pe pamant.... acesta este cel mai dificil moment. Insa in caderea ta poti intalni o alta inima la fel de ranita ca si tine si poti incerca sa zbori din nou.

Nu stiu ce ma invata pictura, stiu doar ca ma elibereaza. Ma elibereaza de viitor, de trecut, de regrete si de griji. Ceva adanc in sufletul tau spune o poveste. Fiecare lucru pe care il vezi in aceasta lume vorbeste cu tine. Cel mai important lucru din aceasta lume este dragostea. Vrem sa ne demonstram noua ca putem fi iubiti. Iubesc la nebunie sa fiu in viata, sa iubesc si sa fiu iubit."

Citește și:

Jim Carrey: I Needed Color from SGG on Vimeo.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.