Setari Cookie-uri

Cum folosesti legea universala a intelepciunii pentru a te elibera de karma trecutului

Dragostea neconditionata ne ajuta sa ne concentram asupra lectiilor invatate si asupra experientelor pe care le-am avut si care ne-au ajutat sa iertam ii iertam pe altii, indiferent de cat de rele au fost daunele. 

Ideea era de a pune capat rotii karmice. Cu toate acestea, dupa ce am intrat in aceasta viata, durerile lectiilor ne-au distras atentia de la atingerea intentiei noastre initiale.

Dolores Cannon, un hipnoterapeut cunoscut a declara pentru lifecoachcode.com: "Oamenii continua sa revina la aceasta intrupare de nenumarate ori pentru ca ei continua sa faca aceleasi greseli. Karma este ca o melasa, te blochezi usor in ea. Ati facut vreodata aceleasi greseli din nou si din nou? Este momentul sa va eliberati de karma negativa."

Trebuie sa invatam iertarea pentru a ne elibera de karma trecutului

Ce trebuie sa retii:

S-ar putea sa fi trecut prin relatii dificile in trecut, incearca sa consideri eliberarea persoanelor prin iertarea lor si oferindu-le iubire neconditionata. Sa faci asta poate fi cel mai dificil lucru pe care l-ai facut in intreaga ta viata. Insa trebuie sa o faci nu doar pentru linistea acelui suflet, ci si pentru cea a sufletului tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.