Setari Cookie-uri

9 Trasaturi ale oamenilor toxici si cel mai puternic mod de a le face fata

Un maestru Zen a dezvaluit care sunt cele mai intalnite trasaturi ale oamenilor toxici, dar si ce trebuie sa facem astfel incat sa nu aiba nicio influenta asupra noastra. 

Cum le poti face fata oamenilor toxici?

Un maestru Zen a venit cu cateva sfaturi foarte intelepte despre cum sa reactionam in fata oamenilor toxici. Postarea lui a ajuns pe Reddit:

"Cu cat sufletul tau este mai linistit, cu atat mai usor va fi sa reactionezi atunci cand te confrunti cu un om toxic. Pe masura ce devii tot mai bun la acest lucru, intelegi cat de torturat si suferind trebuie sa fie o astfel de persoana pentru a incerca sa provoace astfel de reactii dure. Bazandu-te pe cunostintele tale, iti poti dezvolta empatia si compasiunea si, in timp, acest lucru iti va permite sa fii tot mai linistit.

In cele din urma, cu suficienta pace si intelegere de partea ta, poti incepe sa stingi mania cu rabdare. Este greu sa continui sa tratezi pe cineva aspru cand tu esti tratat bine. Poti face o schimbare in mintea acestei persoane care este ostila fata de tine. Ajutand-o sa scape de sentimente negative precum furia, ura si amaraciunea, te ajuti si pe tine insati."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.