Setari Cookie-uri

4 Moduri in care iti sabotezi fericirea fara sa realizezi

Fericirea este ceva la care aspiram cu totii in viata noastra. Desi credem ca facem tot ce putem pentru a atinge nivelul de fericire absoluta, de multe ori ne sabotam bucuria fara sa ne dam seama. 

3. Tinem de regretele trecutului

Este sanatos sa ne amintim de trecuturile noastre si sa le intelegem. Si, evident, nu putem pretinde ca nu avem regrete asociate cu trecutul nostru pentru ca pur si simplu suntem oameni. Cu toate acestea, trebuie sa intelegem ca ce s-a intamplat in trecut ar trebui sa ramanem acolo si nu exista niciun buton de derulare pe care il putem accesa pentru a lua deciziile diferite. Prin urmare, avem doua optiuni: fie ramanem inrobiti de amaraciune fata de trecutul nostru, fie avem incredere in calatoria vietii in ciuda obstacolelor de-a lungul drumului.

Sa invatam sa ne iertam pentru greselile facute si sa punem accentul asupra vietii noastre actuale si reale. Trecutul face parte din noi, insa trebuie sa mergem mai departe.

4. Uitam ca fericirea vine din interior

Indiferent ca ne place sa recunoastem sau nu, fericirea adevarata este derivata din interior mai degraba decat din exterior. Nu conteaza cat de multi bani avem in conturile bancare sau de ce este legat numele nostru - acesti factori nu duc in mod necesar la fericire. Putem avea sufletele pline de tristeste si sa fim putrezi de bogati.

Citește și:

Fericirea nu poate fi cumparata cu nimic din lumea exterioara. Sigur, realizarile pe care le avem sunt minunate in sine, dar trebuie sa fim fericiti in sufletul nostru indiferent de ce acumulam din afara noastra.

Sa ne concentram pe a fi fericiti pentru niciun motiv special. Aceasta este o realizare!

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.