Setari Cookie-uri

Louise Hay: Ganduri (aproape) dumnezeiesti pentru a iti vindeca inima si a iti iubi viata

In memoria lui Louise Hay, noi am adunat afirmatii si ganduri pozitive care sa ne ajute sa ne vindecam sufletul, sa gasim din nou puterea de a ne iubi viata si sa facem schimbarile de care avem nevoie pentru a fi fericite cu adevarat.

Louise Lynn Hay a fost una dintre cele mai cunoscute autoare motivationale din intreaga lume si fondatoarea Hay House. Cartile sale continua sa se vanda precum painea calda, cele mai populare fiind "Poti sa-ti vindeci viata" si "Afimatiile pozitive. Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata ta".

In memoria sa, noi am adunat afirmatii si ganduri pozitive care sa ne ajute sa ne vindecam sufletul, sa gasim din nou puterea de a ne iubi viata si sa facem schimbarile de care avem nevoie pentru a fi fericite cu adevarat.

1. Nu pot schimba o alta persoana. Ii las pe altii sa fie cine sunt, iar eu iubesc pur si simplu ceea ce sunt.

2. O data pe zi, asaza-te linistit intr-un loc si du o mana la inima. Trimite-i dragoste si permite-ti tie insuti sa simti dragostea pe care inima ta o are pentru tne. Ea bate pentru tine inca de dinainte de a te naste. Inima ta este dragoste si sangele care iti curge prin vene este bucurie. Inima ta pompeaza acum cu dragoste bucurie de-a lungul intregului tau corp. Totul este bine si este in siguranta.

Citește și:

3. Cu totii suntem responsabili pentru experientele noastre.

4. Daca iti doresti iubire trebuie sa emiti iubire. Toate vibratiile pe care le emiti mental sau verbal se intorc inapoi la tine intr-o forma similara.

5. Dragostea este contagioasa. Cand impartasesc dragoste, vine inapoi la mine multiplicata. Dragostea deschide orice usa.

6. A te iubi pe tine insuti este o aventura minunata; este ca si cum ai invata sa zbori. Cum ar fi daca toti am avea puterea de a zbura atunci cand inima o cere?

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.