Setari Cookie-uri

Louise Hay: Ganduri (aproape) dumnezeiesti pentru a iti vindeca inima si a iti iubi viata

In memoria lui Louise Hay, noi am adunat afirmatii si ganduri pozitive care sa ne ajute sa ne vindecam sufletul, sa gasim din nou puterea de a ne iubi viata si sa facem schimbarile de care avem nevoie pentru a fi fericite cu adevarat.

7. Fiecare gand pe care il emitem contribuie la faurirea viitorului nostru.

8. Nu toti sunt insa pregatiti sa se schimbe in acelasi moment sau in acelasi ritm cu noi. Este suficient de greu sa te schimbi pe tine insuti, daramite sa incerci sa schimbi pe cineva care nici macar nu isi doreste asa ceva.

9. Aleg sa imi vad viata miscandu-se in directii diferite, toate fiind in mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decat erau in tineretea mea.

10. Emite ganduri care te fac fericit. Fa lucruri care te fac sa te simti bine. Fii cu oameni care te fac sa te simti bine. Mananca lucruri care iti fac corpul sa se simta bine. Mergi intr-un ritm care te face sa te simti bine.

11. Tot ceea ce daruiti primiti inapoi.

12. Atunci cand ne iubim cu adevarat pe noi insine, toate celelalte domenii din viata noastra functioneaza impecabil.

13. Iertarea este un dar pe care mi-l fac mie insumi. Iert si ma eliberez pe mine.

Citește și:

14. Sa stii ca te afli la varsta perfecta. Fiecare an este special si pretios caci il vei trai o singura data. Simte-te confortabil cu ideea de a imbatrani.

15. Daca vrem o viata vesela, trebuie ca gandurile noastre sa fie vesele. Daca vrem o viata prospera, trebuie sa elaboram ganduri prospere. Daca vrem o viata plina de iubire, gandurile noastre trebuie sa fie pline de iubire. Orice trimitem mental sau verbal in univers va veni inapoi la noi intr-o forma asemanatoare.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.