Setari Cookie-uri

Louise Hay: Ganduri (aproape) dumnezeiesti pentru a iti vindeca inima si a iti iubi viata

In memoria lui Louise Hay, noi am adunat afirmatii si ganduri pozitive care sa ne ajute sa ne vindecam sufletul, sa gasim din nou puterea de a ne iubi viata si sa facem schimbarile de care avem nevoie pentru a fi fericite cu adevarat.

16. Puterea este aici si acum... in mintea noastra.

17. Aminteste-ti: te-ai criticat ani de zi si nu a functionat. Incearca sa te aprobi pe tine insuti si vezi ce se intampla.

18. Toti oamenii de pe aceasta planeta sufera din cauza nemultumirii fata de sine si a vinovatiei. In final ei ajung la concluzia ca “nu sunt suficient de buni”. Acesta este insa un simplu gand, iar gandurile pot fi schimbate.

19. Am descoperit ca exista un singur lucru care vindeca orice problema si acela este: iubeste-te pe tine insuti. Cand oamenii incep sa se iubeasca pe ei insisi mai mult in fiecare zi, vietile lor se schimba in mai bine in mod uimitor. Se simt mai bine. Obtin joburile pe care le doreau. Au banii de care au nevoie. Relatiile lor se imbunatatesc, iar cele negative se dizolva si altele noi incep.

20. Fii dispus sa faci primul pas indiferent cat de mic este. Concentreaza-te pe faptul ca esti dispus sa inveti. Miracole se vor intampla.

Citește și:

foto prima pagina: Dark Moon Pictures, Shutterstock

foto share: Natalia Lavrinenko, Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.