Setari Cookie-uri

Exista o diferenta intre a fi singur si a te simti singur

Toti avem nevoie de a fi singuri cel putin o singura data. Insa in aceasta lume in care ne este frica sa nu cumva sa pierdem ceva, poate fi o provocare incredibila sa iti sacrifici timpul social. Si pentru ce pana la urma? Pentru a te simti singura?

Cum sa fii fericita fiind singura?

Exista o serie de lucruri pe care le poti face pentru a petrece putin timp de una singura:

1. Scapa de teama ca pierzi ceva

Teama ca pierzi ceva este o problema foarte comuna in aceasta societate. Oamenii posteaza doar cele mai bune momente ale lor pe Facebook si Instagram, asa ca simti in mod constant ca exista lucruri uimitoare care se intampla si pe care tu nu le poti avea.

Invata sa scapi de aceste ganduri si sa intelegi ca fiecare persoana isi traieste viata asa cum iti doreste.

2. Mediteaza asupra valorilor tale

Cand esti singura, petreci ceva timp gandindu-te daca esti fericita si daca actionezi pe aceeasi lungime de unda cu gandurile tale. Nu doar ca acest lucru te va ajuta sa descoperi fericirea adevarata, insa vei reusi sa iti folosesti mai bine timpul liber.

3. Invata sa vezi in timpul petrecut singura ca o oportunitate de a avea grija de tine

Citește și:

Asta inseamna sa fii mai atenta la gandurile tale, sa dormi mai bine, sa inveti sa gasesti variante pentru a gestiona stresul, dar si sa intelegi ca este momentul sa apreciezi lucrurile marunte din viata ta. Cea mai buna scuza pentru faptul ca nu ne ocupam de noi insine este ca nu avem suficient timp.

4. Minimizeaza expunerea la negativitate

Citirea/urmarirea stirilor este o modalitate foarte usoara de a iti inrautati starea de spirit. Limiteaza-ti timpul petrecut cu care absorbi aceste mesaje negative si gaseste variante pentru a iti indrepta atentia catre experiente pozitive.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.