Setari Cookie-uri

Sfatul care te ajuta sa fii cel mai bun prieten al tau

Viata pe care o ai este cea pe care o ai. Este cea potrivita pentru tine. Fiecare cale este calea potrivita. Totul ar fi putut fi altfel... si ar fi avut la fel de multa insemnatate.

Toate astea sunt doar o metoda de a recunoaste ca nimic nu are legatura cu decizia ta de a face sau a nu face ceva. Degeaba decizi sau nu decizi ca poti face o greseala pentru ca, in final, nu depinde de tine... pentru ca tu esti precum norul si valul. Si daca realizezi asta fara a deveni prea plin de sine vei ajunge intr-un punct in care vei incepe sa faci pace cu tine insuti si vei incepe sa iti recapeti increderea in tine, in intuitia ta.

Viata pe care o ai este cea pe care o ai. Este cea potrivita pentru tine. Fiecare cale este calea potrivita. Totul ar fi putut fi altfel... si ar fi avut la fel de multa insemnatate."

Ce trebuie sa retinem din acest discurs: Daca ai incredere in tine, vei ajunge sa faci lucrurile pe care trebuie sa le faci. Calea de a practica increderea in propria persoana este sa te consideri un nor. Norii nu fac niciodata greseli. Ai vazut vreodata un nor imperfect? Bucura-te ca un nor si intelege ca nu poti face o greseala, indiferent de ceea ce faci. In acest fel, vei dezvolta incredere in tine chiar si atunci cand faci ceea ce in trecut considerai ca este o greseala. Si, prin dezvoltarea increderii in propria persoana, vei invata sa ai incredere in intuitia ta. Acesta este modul in care ajungi sa relationezi cu propria fiinta. Cu mintea ta. Cu sufletul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.