Setari Cookie-uri

Melodia care te scapa de insomnie 

O melodie care linisteste sufletele si calmeaza mintea agitata. Da play si lasa ca energia pozitiva sa isi croiasca drumul catre viata ta.

Pentru sufletele agitate ce nu isi mai gasesc linistea nici macar in timpul noptii.

Moby a lansat patru ore de muzica gratuita, proiectata special pentru a scapa oamenii de insomnie, pentru a calma mintile agitate si a linisti sufletele anxioase. De asemenea, aceste piese sunt foarte bune si pentru a fi ascultate in timpul sedintelor de yoga sau meditatie.

Moby (Richard Melville Hall) este un DJ, cantaret, compozitor, muzician, fotograf si activist pentru drepturile animalelor. El este cunoscut nu doar in lumea muzicala, ci si in cea a veganismului.

Recent artistul a lansat pe site-ul sau o serie de inregistrari ambientale concepute pentru a ajuta oamenii sa se linisteasca.

"In ultimii ani am creat melodii care calmeaza si relaxeaza pentru a le asculta atunci cand fac yoga, cand vreau sa ma bag la somn, cand meditez sau cand sunt anxios. Am ajuns la 4 ore de muzica si am decis sa nu tin aceste piese doar pentru mine, ci sa le impartasesc cu oamenii din intreaga lume."

Citește și:

Clipul de mai jos are patru ore; melodiile nu contin tobe, voci, ci doar coarde destul de lente, acorduri si sunete calmante.

Va invit sa dati PLAY si sa incercati sa va relaxati.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.