Pentru sufletele agitate ce nu isi mai gasesc linistea nici macar in timpul noptii.

Alegerea unei scoli de yoga a devenit o provocare: Unde poti face yoga?

Moby a lansat patru ore de muzica gratuita, proiectata special pentru a scapa oamenii de insomnie, pentru a calma mintile agitate si a linisti sufletele anxioase. De asemenea, aceste piese sunt foarte bune si pentru a fi ascultate in timpul sedintelor de yoga sau meditatie.

Moby (Richard Melville Hall) este un DJ, cantaret, compozitor, muzician, fotograf si activist pentru drepturile animalelor. El este cunoscut nu doar in lumea muzicala, ci si in cea a veganismului.

Recent artistul a lansat pe site-ul sau o serie de inregistrari ambientale concepute pentru a ajuta oamenii sa se linisteasca.

"In ultimii ani am creat melodii care calmeaza si relaxeaza pentru a le asculta atunci cand fac yoga, cand vreau sa ma bag la somn, cand meditez sau cand sunt anxios. Am ajuns la 4 ore de muzica si am decis sa nu tin aceste piese doar pentru mine, ci sa le impartasesc cu oamenii din intreaga lume."

Clipul de mai jos are patru ore; melodiile nu contin tobe, voci, ci doar coarde destul de lente, acorduri si sunete calmante.

Va invit sa dati PLAY si sa incercati sa va relaxati.

Readu zenul si pacea in viata ta cu aceasta melodie

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta