Setari Cookie-uri

Preparatul natural pentru detoxifierea ficatului

Acest tratament naturist este folosit inca din cele mai vechi timpuri si are efecte benefice pentru sanatate. Pe langa faptul ca detoxifiaza ficatul, laptele de aur ajuta la imbunatatirea functiilor creierului si poate regla hipertensiunea.

Curcumina este principalul ingredient activ continut de turmeric si are proprietati anti-oxidante, anti-inflamatoare si anti-carcinogene, insa acestea nu sunt singurele. Turmericul mai este bun si pentru detoxificarea ficatului, pentru imbunatatirea functiilor creierului, pentru a regla metabolismul si hipertensiunea.

Acest preparat foarte sanatos face in doi pasi. Mai intai trebuie sa faci o pasta de turmeric dintr-un sfert de ceasca de turmeric pudra, o jumatate de lingurita de piper macinat si jumatate de ceasca de apa - filtrata sau fiarta si racita. Piperul ajuta organismul sa absoarba mai mult turmeric.

Pentru pasul al doilea ai nevoie de o ceasca de lapte de cocos sau migdale, o lingurita de ulei de cocos, un sfert de lingurita de pasta de turmeric si miere dupa gust.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.