Setari Cookie-uri

O calatorie spirituala a iubirii: Cele 7 stadii ale dragostei

Iata care sunt cele 7 stadii prin care trece iubirea. Multi le mai numesc si cele 7 legi spirituale ale dragostei: 

3. Stadiul comuniunii

Un nivel in care este prezenta o vulnerabilitate sporita, iar prezenta acestei lipse de asigurare poate spulbera gandul egoist de a recastiga controlul asupra situatiei. Acest lucru este, in mod normal, un model de gandire ce poate sabota progresul relatiei. Se insista asupra unei regresii spre stadiul de infatuare, insa adesea regresia poate sa nu intoarca o etapa, ci finalul relatiei.

Aceasta etapa implica deseori aceasta "distragere" ca test. Este sansa de a lasa in spate tot si de a face compromisuri. In aceasta etapa intervine si proiectia, moment in care sufletele celor doua persoane reusesc sa se atinga unul pe celalalt, iar o persoana reuseste sa isi transfere emotiile, gandurile si sentimentele in cealalta persoana.

4. Stadiul intimitatii

Imbinarea dintre fizic si spirit. In stadiul intimitatii energia sexuala si cea spirituala sunt recunoscute ca fiind una. In aceasta etapa, vorbim despre eliberarea graditelor in unirea a doua persoane.

Citește și:

Pentru a fi intim, trebuie sa iti impartasesti secretele si sentimentele, sa ai incredere in persoana din fata ta. Sa simti confort si disconfort, emotii si ganduri si intentie in spatele actiunilor sale. Prin urmare, intimitatea adevarata este infricosatoare pentru multi oameni pentru ca nu mai au nimic de ascuns, nici masti de purtat si nici siguranta sufletului lor.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.