Setari Cookie-uri

17 sfaturi psihologice pe care toata lumea trebuie sa le cunoasca

Poti imbunatati rezultatul oricarei situatii sociale. Foloseste unul din aceste sfaturi de viata minunate gasite pe Reddit.

6. Mesteca guma cand esti intr-o situatie dificila si esti stresata. Creierul gandeste ca daca ai fi in pericol, nu ai putea manca. Asa reusesti sa te calmezi.

7. Evita traficul aglomerat pe trotuar, uitandu-te in directia in care vrei sa mergi. Privirea ta arata unde mergi, iar oamenii se vor deplasa din calea ta si vor crea un gol pentru a te evita.

8. Cand inveti ceva nou, incearca sa ii explici unui prieten pas cu pas. Lasa-l sa iti puna intrebari. Asa vei reusi sa inveti si sa intelegi mult mai repede.

9. Oamenii nu isi vor aminti ce ai spus, ci cum i-ai facut sa se simta.

10. Schimba-ti starea de spirit inainte de un interviu sau o intalnire importanta. Spune-ti "Ii cunosc pe acesti oameni de zeci de ani. Suntem prieteni de o viata. Abia astept sa ii vad." In timpul sedintei, incearca sa ai o pozitie lejera a corpului, cu umerii in spate si zambeste. Poate ca suna cliseic, dar esti responsabila de starea ta psihologica si puterea de sugestie este puternica.

Citește și:

11. Daca esti fericita si nerabdatoare sa intalnesti alte persoane, si acestea vor reactiona la fel cand va veti vedea. Poate ca nu se va intampla prima data, insa cu siguranta se va intampla la urmatoarea intalnire.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.