Setari Cookie-uri

4 Intrebari care iti vor schimba viata

Exista cateva intrebari pe care ar fi bine sa ti le pui nu doar o singura, ci de mai multe ori pe parcursul unei vieti, unele chiar de mai multe ori pe parcursul unei zile.

2. A fi sau a face?

Unul dintre cei mai buni strategi ai secolului trecut, John Boyd, ii intreba pe tineri "A fi sau a face? Ce alegi?"

Te indragostesti de imaginea modului in care arata succesul sau te concentrezi asupra unui scop mai inalt? Te intereseaza titlul pe care il ai, salariul pe care il primesti sau sa ai alte realizari in viata (unele tangibile)?

3. Care este cel mai important lucru?

Daca nu stii care este cel mai important lucru pentru tine, de unde stii ce sa pui pe primul loc in viata? De unde stii daca faci pasii potriviti pentru a ajunge acolo unde iti doresti? Poate ca cel mai important lucru pentru tine este familia. Asadar, aceasta este prioritatea ta. Ceea ce inseamna ca trebuie sa nu te mai comparti cu cei care au prioritati diferite.

Poate ca banii sunt cel mai important lucru pentru tine. Atunci trebuie sa iti stabilesti anumite teluri pentru a lupta pentru acestea; daca le atingi, vei ajunge acolo unde iti doresti.

Citește și:

4. Sunt cine vreau sa fiu?

Mintea noastra are abilitatea de a distinge intre ceea ce facem si ce suntem. Insa, nu poti fi o persoana buna daca actiunile tale sunt in mod constant rele. Nu poti fi o persoana muncitoare daca iei orice scurtatura posibila. Nu conteaza ca spui ca iubesti pe cineva, ci conteaza sa ii arati ca il iubesti.

Tu esti ceea ce faci - intreaba-te atunci cand faci ceva: Reflecta acest lucru persoana care vreau sa fiu? Cum ma vad eu?

Pune-ti si tu aceste intrebari. Unele sunt mai simple decat altele, cu siguranta, dar raspunsurile nu sunt atat de simple. Mai jos mai las cateva intrebari suplimentare:

Pentru ce lupt in aceasta viata?

Care este rolul meu?

Cine vreau sa devin?

Ce simt astazi?

Cum arata o zi frumoasa?

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.