Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tau in functie de zodie

Afla care este citatul care te reprezinta in functie de zodia in care te-ai nascut. 

Rac:

Emotiv, sentimental si foarte atent cu persoanele din jurul sau, Racul este cunoscut pentru inima lui blanda si marinimoasa si pentru capacitatea de a rezista pana si in cele mai dificile situatii. Este o persoana inteleapta, cinstita si iertatoare.

Citatul zodiei Rac: "La sfarsit doar 3 lucruri conteaza: cat de mult ai iubit, cat de frumos ai trait si cat de gratios te-ai despartit de lucrurile care nu iti erau destinate." - Buddha

Leu:

Leul se naste pentru a conduce lumea. Este increzator, carismatic, neinfricat si adora sa fie in centrul atentiei. Persoana din zodia Leu stie ca este cea mai buna si este hotarata sa dovedeasca asta intregii lumi. Gaseste solutii pentru a merge mai departe indiferent de cat de ulti oameni incearca sa o puna la pamant.

Citatul zodiei Leu: "Dragostea ta ma face mai puternic, ura ta ma face de neoprit." - autor necunoscut.

Citește și:

Fecioara:

Fecioara este o zodie foarte perceptiva si analitica. Este foarte practica si ii place sa rezolve nu doar problemele sale, ci si pe cele ale celor din jurul sau. Incearca sa fie acolo pentru toata lumea pentru ca stie ca va gasi solutia la orice problema.

Citatul zodiei Fecioara: "Nu ai trait astazi, daca nu ai facut ceva pentru cineva care nu te poate rasplati." - John Bunyan

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.