Setari Cookie-uri

Nu iti mai face griji. Esti fix in locul in care trebuie sa fii

Este normal sa fim obositi. Este normal sa ne simtim invinsi, fara asi in maneca. Este normal sa ne simtim blocati. Deoarece aceste locuri sunt doar temporare si le vom depasi in cele din urma. 

Si vor veni momente de mare succes, momente de fericire absoluta, momente in care nu ne vom mai putea opri din zambit... si vom simti ca totul are sens; ca toate piesele au fost puse la locul lor.

Da, totul este o parte a calatoriei. Fiecare moment cu victorie, fiecare moment cu esecuri si lectii invatate, fiecare moment bun si fiecare moment rau, fiecare moment de pace si fiecare moment de confuzie totala. Trebuie doar sa ne reamintim ca suntem bine - indiferent de locul in care suntem. Trebuie sa ne spunem ca suntem puternici si capabili, ca putem trece prin orice.

Trebuie sa ne oprim din a ne spune ca esuam, ca nu reusim, ca dam gres. Trebuie sa ne oprim din a ne spune ca vom pierde. Pentru ca nu este nimic de pierdut... Avem doar de castigat - cunostinte, intelepciune, experienta, lectii. Toate aceste momente prin care trecem ne invata cum sa supravietuim. Fiecare obstacol ne ajuta sa invatam cine suntem. Fiecare moment dureros ne frange inima, insa ne ajuta sa descoperim cine suntem. Si, putin cate putin, o facem.

Citește și:

Asadar... opreste-te! Nu te mai ingrijora. Nu iti mai pune atatea intrebari. Opreste-te din a te simti infranta. Pentru ca nu esti. Esti o persoana care creste, care se schimba, care invata, care reuseste. Si unde esti acum? Esti exact acolo unde trebuie sa fii. Ai incredere in acest moment si, mai important, ai incredere in tine. Esti incredibila... si esti puternica.

sursa material: thoughtcatalog

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.