Setari Cookie-uri

Intrebarile pe care trebuie sa ti le adresezi daca vrei sa TRAIESTI IN PREZENT

De cele mai multe ori nu recunoastem ca viata noastra este blocata pe pilot automat, condus de programele mintii noastre ocupate, de calendarele si notitele de pe telefon in locul propriei persoane.

2. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a ajunge acolo?

Ai la dispozitie 365 de zile. Cum vrei sa le investesti? S-ar putea sa nu stii care sunt pasii necesari la prima vedere. Este in regula. Daca pana acum nu ai facut nimic in acest sens, indeparteaza-te de prezent si gandeste-te doar la viitor. Descopera cine iti doresti sa fii cu adevarat. Inchide ochii si imagineaza-ti cum ar arata ziua ta. Ce sarcini si taskuri vei avea? Acestea sunt lucruri pe care nu le-ai invatat inca, asa ca incearca sa descoperi cum poti acumula experienta, cum te poti pregati sau cum poti gasi un mentor in acest domeniu.

3. Folosesc timpul meu intr-un mod care ma ajuta sa ating aceste obiective?

In mod evident, toata lumea are nevoie de o slujba si, uneori, pasiunile noastre nu se aliniaza cu programul de munca de la 9 la 18:00. Nu spun sa renunti la job-ul tau pentru a iti urma visurile. Nu inca.

Citește și:

Insa nici nu poti renunta la ce iti doresti. Nu iti petrece restul vietii facand ceva ce nu iti place. Gaseste o solutie, schimba-ti planurile si fa-ti timp sa te ocupi si de visurile tale. Foloseste de tot ce ai pentru a te apropia mai mult de obiectivul tau. Important este sa fii realista. Daca Roma nu a fost construita intr-o zi, de ce inca atat de multe persoane cred ca succesul apare deodata?

Timpul trece si viata merge mai departe. Ai doua optiuni: sa detii fraiele sau sa ramai pe pilot automat, pe scaunul pasagerului. Intrebarea este... esti in regula cu asta?

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.