Setari Cookie-uri

8 Modalitati de a pastra gandurile pozitive si de a invita fericirea in viata ta

Gandurile de auto-reflectie pe care le comunicam nu controleaza doar modul in care ne simtim, ci si modul in care actionam - transformand o emotie intr-un comportament si un gand in realitate. 

5. Inconjoara-te de oameni pozitivi

Asigura-te ca oamenii din viata ta si sunt persoane pozitive si sustinatoare si continua sa ai grija de aceste relatii. Oamenii pozitivi te incurajeaza sa fii mai buna cu tine pentru ca ei vor doar ce este mai bine pentru tine. Acestia te inspira sa vezi lucrurile frumoase din orice situatie.

6. Nu uita sa te amuzi

Cand spiritul critic incepe sa puna stapanire pe tine, ignora-l si razi de el. Adu-ti intotdeauna aminte sa nu iti spui lucruri pe care nu le-ai spune nimanui. Si tu esti speciala, nu te rani singura.

7. Adu-ti aminte de realizarile tale

Uita-te in trecut si aminteste-ti cat de multe ai realizat pana acum. Acest lucru te va ajuta sa iti gasesti motivatie si sa continui drumul pe care mergi.

8. Planuieste

Planifica si fa tot posibilul sa afli ce vrei sa schimbi in viata ta. Gandeste-te la urmatoarele: ce este important pentru tine, care este viziunea/ dorinta si ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo. Este important sa faci pasi mici si sa nu te astepti ca lucrurile sa se intample peste noapte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.