Setari Cookie-uri

3 Metode simple pentru a regasi fericirea dupa ce ai invatat ce inseamna suferinta

Nu iti cere niciodata scuze pentru ca iti exprimi sentimentele. Cand o faci, te scuzi pentru exprimarea adevarului.

2. Exprima acea durere

Nu exista nicio garantie ca vei putea comunica cu inima deschisa in fata persoanei care te raneste. Si daca poti face asta, nu exista nicio garantie ca iti va raspunde asa cum doresti tu. Insa spune ce iti doresti sa spui. Scrie in jurnal daca nu ii poti spune in fata. Scrie o scrisoare, apoi da-i foc. Scoate toate acele sentimente dificile din sufletul tau.

Acest lucru te va ajuta sa intelegi ce si dece te doare, ce vei face in viitor pentru a evita o durere similara astfel incat sa te simti mai puternica, si nu o victima.

3. Incearca sa ramai in prezent

Intoarcerea in trecut poate crea dependenta. Ai posibilitatea de a face asta din nou si din nou, ajungand sa traiesti doar din amintiri pline de durere. Iti pui intrebari la care nu prea stii raspunsuri; cu alte cuvinte, ajungi sa te torturezi.

Indiferent de ce ar fi trebuit sa faci, nu mai poti face asta acum. Esti deja in prezent, incearca sa accepti ce s-a intamplat si, in acelasi timp, sa te detasezi de toti si de toate.

Citește și:

Lupta cu nevoia sufletului de a retrai durerea. Nu poti sa te intorci pentru ca nu vei mai gasi fericire acolo unde a fost tristete.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.