Setari Cookie-uri

Cand esti singura, vorbeste cu sufletul tau!

Spune-i despre persoana pe care o iubesti si despre inima ta ranita. Spune-i ca iti este dor sa fii fericita si ca vrei sa poti uita ce inseamna suferinta.

Vorbeste cu sufletul tau, spune-i tot ce simte inima ta.

Spune-i despre temerile pe care le ai si despre toate modurile in care crezi ca nu esti suficient de buna sau de ce ti-e teama ca nu vei reusi niciodata. Vorbeste cu sufletul tau despre cuvintele dificile pe care parintii tai le-au spus si pe care nu le poti uita niciodata si felul in care prietenii tai te-au privit cand le-ai spus despre visurile tale si cum simti ca nimeni de pe acest pamant nu te intelege niciodata.

foto interior si prima pagina: R_lion_O Shutterstock

Spune-i despre persoana pe care o iubesti si despre inima ta ranita. Spune-i ca iti este dor sa fii fericita si ca vrei sa poti uita ce inseamna suferinta. Spune-i ca ai fost ranita de prea multe ori si ca vrei sa ierti ca poti merge mai departe. Spune-i ca te-ai sarutat de durere si de oameni care iti fura energia. Spune-i ce iti doresti. Spune-i ce isi doreste inima ta. Spune-i ce vrei cu adevarat. Spune-i ca trebuie sa te ierti si ca nu o poti face singura.

Citește și:

Cere-i sa se vindece. Spune-i ca nu mai poti conta pe nimeni altcineva. Spune-i ca acum intelegi ca oamenii te ajuta sa te vindeci insa pentru putin timp si ca el este singurul care te poate vindeca pentru totdeauna. Spune-i ca, in cele din urma, stii ca el este singurul care simte ce simti si tu... si ca tot el are toate raspunsurile.

Vorbeste cu sufletul tau pentru ca asculta mereu, este intotdeauna prezent, este intotdeauna alaturi de tine si asteapta momentul in care sa te predai; sa lasi jos toate armele si barierele pe care le-ai ridicat pentru a nu mai fi ranita si sa iti descoperi inima adevarata. Sa descoperi cine esti.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.