Setari Cookie-uri

Cand esti singura, vorbeste cu sufletul tau!

Spune-i despre persoana pe care o iubesti si despre inima ta ranita. Spune-i ca iti este dor sa fii fericita si ca vrei sa poti uita ce inseamna suferinta.

Spune-i ca ai incredere in el, in planurile sale, in calendarul sau, in lectiile sale si in minunile sale. Spune-i ca tu crezi in el si ca este de ajuns. Spune-i ca nu trebuie sa vorbesti cu nimeni altcineva.

Si, cel mai important, multumeste-i sufletului tau. Multumeste-i pentru ca este intotdeauna puternic. Multumeste-i pentru toate durerile pe care le-a acceptat pentru tine, pentru toate loviturile pe care le-a primit pentru ca tu sa iti inveti lectia de viata. Multumeste-i pentru ca iti da speranta si ca are puterea de a merge mai departe indiferent de cat de dificil este drumul pe care mergeti. Multumeste-i pentru tot pentru ca esti o norocoasa ca ai un suflet atat de frumos.

Spune-i sufletului tau totul. Chiar daca stie tot ce vrei sa spui. Vrea sa auda vocea ta. Vrea sa te apropii mai mult. Vrea sa stie ca nu esti niciodata atat de singura precum crezi... pentru ca el este intotdeauna alaturi de trupul tau si asta este suficient.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.