Setari Cookie-uri

10 Moduri simple pentru a iti da seama daca cineva te minte

Vrei sa stii daca o persoana spune adevarul sau te minte pe fata? Atunci citeste acest material. Vei descoperi 10 moduri simple pentru a invata sa citesti oamenii cu care intri in contact.

6. Ingheata

Daca ingheata in momentul in care ii pui o intrebare si are reticente in a da un raspuns sau face o pauza lunga, atunci este clar ca te minte - mai ales daca intrebarea pe care ai pus-o era una foarte simpla. Asadar, daca

7. Se da in spectacol

Daca o persoana reactioneaza mai mult decat ar trebui, atunci cel mai probabil te minte. Emotiile oamenilor se schimba destul de repede, fiecare emotie fiind prezenta timp de 6-10 secunde. Cu toate acestea, in cazul in care o persoana te minte, va incerca sa actioneze surprinsa pentru o perioada mai lunga de timp pentru a te convinge.

8. Se apara

Un ton ostil sau chiar o reactie cu insulte sunt, de asemenea, semne clare ca minte. Nu renunta pentru ca persoana poate deveni usor agresiva. Incearca sa aduci conversatia intr-un punct mai calm si apoi sa pui din nou intrebarea.

9. Repeta intrebarea

Citește și:

Daca o persoana repeta intrebarea ta de mai multe ori, cu siguranta se gandeste la o minciuna pe care sa o puna.

10. Evita raspunsul

Daca o persoana incearca sa evite raspunsul, oferindu-ti o multime de informatii irelevante sau chiar incercand sa schimbe subiectul, atunci inseamna ca incearca sa scape de aceasta situatie.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.