Setari Cookie-uri

3 Moduri de a te reconecta cu sufletul tau dupa o despartire

Ai rabdare si asteapta persoana potrivita pentru tine. Nu te grabi sa intri intr-o noua relatie doar pentru a te vindeca, iti vei face chiar mai mult rau.

Lasa emotiile sa curga, accepta tot ce simti si aminteste-ti ca este timpul sa mergi mai departe. Nu lasa ca sufletul tau sa planga prea mult. Niciun cuvant nu va fi de ajuns pentru a descrie durerea pe care o simti. Insa gandeste-te ca acum incepi un nou drum; unul in care poti fi cine vrei tu sa fii si sa traiesti cum vrei sa traiesti.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Iata care sunt cele trei moduri de a te reconecta cu sufletul tau dupa o despartire:

1. Distanteaza-te de sursa durerii

Probabil ca este bine sa tai orice contact cu el dupa despartire. El este sursa durerii tale si trebuie sa il tii cat mai departe cu putinta. Evita sa ii trimiti mesaje, sa ii spui numele sau chiar sa ii urmaresti pagina de Facebook. Este mai bine sa nu stii ce a facut pentru ca poate observi ca el depaseste momentul mult mai repede decat tine, iar asta te va face sa te simti si mai rau.

Citește și:

Transforma-l intr-un strain. Unele persoane cred ca puteti ramane prieteni dupa despartire. Ei bine, nu puteti... cel putin, nu acum. Sufletul tau a fost afectat si increderea a fost pierduta in momentul in care a ales sa te abandoneze. Este important ca amandoi sa va vindecati inainte de a vorbi despre o relatie de prietenie.

2. Fii o persoana mai buna

Impreuna cu furia vine si dorinta de razbunare si de a face dreptate. Vei dori sa il ranesti, sa ii doresti sa i se intample doar lucruri rele. Insa aceasta faza este doar o pierdere a timpului si a energiei. Nu merita.

In schimb, fii o persoana mai buna. Ramai calma. Dupa cateva luni de la despartire, secretele pot fi dezvaluite, intrebarile pot avea raspuns. Concentreaza-te asupra sufletului tau pentru ca el are nevoie de tine mai mult decat orice.

3. Iubeste-te suficient pentru a intelege ca meriti mai mult

Citește și:

Ai rabdare si asteapta persoana potrivita pentru tine. Nu te grabi sa intri intr-o noua relatie doar pentru a te vindeca, iti vei face chiar mai mult rau. Intelege ca meriti mai mult decat dragostea pe care stii ca o poti oferi. Meriti stabilitate, meriti o persoana care nu te va lasa imediat ce lucrurile devin complicate. Meriti sinceritate in orice moment. Meriti respect. Meriti fidelitate si compasiune. Altfel... nu este dragoste deloc.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.