Setari Cookie-uri

4 Modalitati de a iti ajuta sufletul sa se vindece. Gaseste-ti din nou dragostea

Iata cate sunt cele 4 lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a iti ajuta sufletul sa se vindece si sa treci peste o despartire.

Despartirea nu este niciodata usoara. Fie ca ca treci prin faza "Nu ma voi mai ridica niciodata din pat, nu mai am putere" sau "Vreau doar sa dorm pentru a nu mai simti durerea", nu uita acest lucru - timpul chiar vindeca totul.

foto interior si prima pagina: ViChizh, Shutterstock

Iata cate sunt cele 4 lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a iti ajuta sufletul sa se vindece si sa treci peste o despartire.

1. Gaseste-ti pasiunea

Este usor sa te pierzi intr-o relatie, tindem sa uitam de propriile noastre nevoi si dorinte personale si devenim mai concentrati asupra celorlalti. Dupa o despartire devastatoare, lucrul care te poate ajuta sa te vindeci si sa mergi mai departe este sa iti gasesti pasiunea. Neal Donald Walsh scria "Nu iti neglija niciodata pasiunea pentru ca asa ajungi sa te negi pe tine. Refuzi sa vezi cine esti cu adevarat."

Citește și:

Iti descoperi adevarata pasiune si nu te vei mai simti niciodata singura, vei fi mult mai fericita si bucuroasa pentru ca vei avea ce sa iubesti cu adevarat.

2. Tu nu depinzi de trecutul tau

Pentru a avansa in viata, trebuie ca mai intai sa renuntam la lucrurile care ne tin in trecut. Acest lucru poate parea usor de zis si greu de facut, insa este important sa acceptam ca trecutul nostru nu defineste cine suntem.

Ia fiecare experienta ca o lectie si vei reusi sa mergi mai departe cu o minte clara si cu speranta ca viitorul va fi unul minunat.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.