Setari Cookie-uri

4 Modalitati de a iti ajuta sufletul sa se vindece. Gaseste-ti din nou dragostea

Iata cate sunt cele 4 lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a iti ajuta sufletul sa se vindece si sa treci peste o despartire.

3. Nu renunta niciodata

Puterea creste in momentele in care simti ca renunti si iti voi spune de ce - iti vei da seama ca ai fost ranita de atat de multe ori si nu vei mai accepta sa se mai intample asta. Ai intalnit obstacole si provocari nesfarsite in relatiile tale, insa ceea ce nu te ucide cu siguranta te face mai puternica.

Chiar si incele mai intunecate zile tine minte ca bucuria si fericirea care te inconjoara zilnic depasesc durerea si suferinta. Uneori trebuie sa ai incredere in tine si sa iti amintesti cat de puternica esti cu adevarat. Nu renunta niciodata la iubire.

4. Traieste ACUM

Ida Scott Taylor spunea "Nu te uita niciodata in urma si nu plange trecutul pentru ca nu mai este. Si nu te preocupa pentru ca viitorul nu a venit inca. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti."

Este foarte important sa traiesti ACUM. O despartire nu este niciodata usoara pentru nimeni. Nu te concentra asupra viitorului pentru ca el nici macar nu exista. Nu lasa ca o despartire sa iti fure pofta de viata. Incearca sa traiesti fiecare zi cu zambetul pe buze si sa faci ca fiecare secunda sa conteze! Iti promit ca atunci cand vei fi atat de ocupata sa iti iubesti viata, dragostea va veni si va bate la usa ta cand nici nu te astepti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.