Setari Cookie-uri

Calitatile persoanelor nascute in luna Noiembrie

Toate persoanele nascute in luna noiembrie sunt foarte cunoscute pentru talentul lor. Au o minte foarte agera si, daca vor avea grija de ea, vor avea doar de castigat. Nu vor spune aproape niciodata ce au pe suflet

6. Sunt persoane harnice

Persoanele nascute in luna noiembrie nu intarzie niciodata. Prefera sa faca lucrurile la timp, fara intarziere, deoarece daca fac o greseala sau raman blocate, au timp sa corecteze situatia. Acestea stiu ca nu sunt perfecte, insa intotdeauna incearca sa ramana pe deplin implicate in ceea ce fac.

7. Sunt persoane calme, la locul lor

Persoanele nascute in noiembrie sunt, de obicei, calme si isi pot controla emotiile daca nu sunt provocate la maxim. Vor incerca mereu sa nu intre in certuri dureroase si conflicte dure. Stiu sa se linisteasca singure si nu le vei vedea niciodata pierzandu-si cumpatul.

8. Au propriile lor reguli

Persoanele nascute in luna noiembrie difera de celelalte persoane pentru ca nu le pasa ce fac acestia; ele isi construiesc viata intr-un mod unic si au propria modalitate de a isi face lucrurile. Prefera sa ia drumul pe care nimeni altcineva nu l-a luat pana acum. Prietenii si familia lor ii admira mereu pentru aceasta trasatura.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.