Setari Cookie-uri

5 Alegeri puternice care vor schimba VIATA TA

Atunci cand esti la o rascruce de drumuri, este natural sa alegi calea usoara, chiar si atunci cand stii ca cea dificila este cea corecta. Avem capacitatea de a alege sa facem mai bine... sau putem alege sa cadem in intuneric, singuratate, tristete, ura.

3. Alege curajul

A fi buna si atenta intr-o lume care favorizeaza cruzimea este una dintre cele mai curajoase decizii pe care le poti lua in aceasta viata. Este usor sa iti fie frica. Este usor sa fii nepoliticoasa si sa ranesti alte persoane. Ai curajul de a alege sa mergi pe drumul care trebuie. Fii buna chiar si cu persoanele care te urasc. Fii suficient de curajoasa sa stai in furtuna cand toti ceilalti s-au adapostit.

4. Alege sa intelegi

Empatia este o calitate rara in aceasta lume. Cand oamenii nu sunt de acord, judecatile se fac repede si haosul apare si pare ca nu mai dispare. Exista si un citat care spune ca "Toti suntem atat de disperati sa fim intelesi incat uitam sa mai intelegem." Este posibil sa ai o parere diferita decat cei din jurul tau, insa le poti arata inca iubire si respect. Alege mai degraba sa intelegi decat sa judeci.

Citește și:

5. Alege iubirea

Si, in cele din urma, mai presus de orice, alege sa iubesti. Alege sa manifesti compasiune altora, chiar daca nu sunt de acord cu tine. Arata bunatate, respect si generozitate fara de cei dragi si de sutele de straini cu care interactionezi. Iubirea si compasiunea au puterea de a schimba oamenii mai mult decat orice altceva pe lumea asta. Este cel mai puternic si mai minunat sentiment de impartasit cu altii. Iar cei care sunt cel mai greu de iubit sunt cei care au nevoie cel mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.