Setari Cookie-uri

12 Semne ca este o femeie cum nu ai mai vazut pana acum

Dragi barbati, de-a lungul vietii voastre veti intalni multe femei diferite. Unele vor fi prea atasate de voi, altele prea indiferente. Unele va vor pune pe un piedestal, facandu-va centrul intregii lor lumi, altele vor deveni centrul lumii voastre.

7. Ea este persoana in care ai cea mai mare incredere. Ii poti spune cele mai mari secrete, fiind absolut convins ca niciodata nu le va da mai departe.

8. Nu este niciodata timida cu tine. Daca este ceva ce isi doreste de la tine, va veni imediat si iti va spune. In loc sa se simta ciudat, va explica chiar si motivele sale pentru asta.

9. Are opinii puternice despre aproape orice subiect. Si niciodata nu ii va fi teama sa si le exprime doar pentru a evita argumentele sau pentru a vedea pe toata lumea fericita. Insa asta nu inseamna ca va impune altor persoane sa fie de parere cu ea. Este deschisa discutiilor si accepta compromisurile cand sunt cazul.

10. Daca ai o discutie contradictorie cu ea, nu va incerca sa o incheie prin a spune lucruri precum "Niciodata nu faci asa..." sau "Toti barbatii sunt la fel..." sau "Nu vei intelege niciodata asta...". Ea isi da seama ca fiecare situatie este diferita si trebuie discutata.

Citește și:

11. Ea este sigura cu privire la scopul ei in viata. Isi cunoaste obiectivele si visurile pe care le are si nu va lasa ca niciun obstacol sa stea in calea ei.

12. Simti ca esti cel mai norocos barbat din lume cand esti cu ea. Pentru ca ea este femeia de care aveai nevoie in viata ta - o femeie puternica, independenta, sigura pe ea, care nu se teme de nimic. Si, cel mai important, te mandresti ca a ales sa isi imparta viata cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.