Setari Cookie-uri

Cum sa corectezi karma negativa care poate veni in calea ta

Exista o karma buna si o karma rea. Majoritatea persoanelor aleg sa se concentreze asupra evenimentelor negative din viata, fara sa acorde o atentie prea mare experientelor pozitive si minunate pe care le avem.

Viata Karmei

Karma nu este intotdeauna instantanee, asadar este foarte important sa ai rabdare cand incerci sa fii pozitiva si nu prea iti reuseste.

Oamenii renunta de multe ori, devenind descurajati; au o dispozitie negativa atunci cand in viata lor nu apare o schimbare instantanee. Aceasta este partea dificila a karmei, adesea este un mister deoarece nu stii cand fluxul incepe sa se schimbe. Trebuie doar sa ai rabdare si sa continui cu intentiile bune de a crea o karma buna.

Singura karma care ar trebui sa ne priveasca este propria karma. Fiecare actiune are si o reactie si, daca alti oameni te-au ranit in mod intentionat sau neintentionat, exista o karma care va avea grija de ei - fie in aceasta viata, fie intr-o alta viata. Cel mai bun lucru pe care il poti face in astfel de momente este sa iti predai gandurile si intentiile negative si sa redirectionezi reactiile. Intelege ca nu este o lupta a ta, ci a persoanei care te-a ranit.

Citește și:

Acum, ca intelegem ca exista o cauza si un efect in viata noastra, care nu sunt legate doar de aceasta viata ci de toate vietile noastre, sa speram ca putem trece de la lipsa de putere si victimizare la o fiinta proactiva si constienta si sa cream mai multe experiente karmice pozitive si bune in aceasta viata, precum si in viitoarele noastre vieti.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.