Setari Cookie-uri

Lampile de sare de Himalaya te scapa de stres, amelioreaza anxietatea si vindeca migrenele

Lampile cu sare genereaza si elibereaza ioni negativi, care sunt in esenta ioni de oxigen cu un electron suplimentar atasat la acestia. Ionii negativi sunt gasiti in mod natural in aer liber in natura, in special in apropierea raurilor si cascadelor sau a altor surse de apa curgatoare proaspata. 

Alte abilitati minunate ale ionilor negativi sunt reprezentate de faptul ca acestia neutralizeaza ionii pozitivi; acesta este un lucru benefic pentru noi deoarece ionii pozitivi nu au un efect pozitiv asupra corpului uman. Ionii pozitivi sunt creati si emisi de dispozitive electronice (precum televizorul). Acestea sunt daunatoare si nesanatoase pentru noi si, in timp ce unele persoane sunt mai putin afectate de acestea, altele au alergii, dureri de cap, stres si probleme de somn.

​Avand o lampa de sare in casa ta, poti reduce prezenta ionilor pozitivi in aer, crescand in acelasi timp cantitatea de ioni negativi.

Lampile de sare sunt cel mai simplu mod de a face aerul pe care il respiri mai curat si pentru a crea instantaneu un mediu mai relaxat. Iata cateva beneficii pentru sanatate pe care oamenii le-au experimentat dupa ce au folosit lampile, care includ ajutor cu:

Citește și:

- durerile de cap, inclusiv migrene;
- stres, tulburari legate de stres;
- alergii, probleme sinusale, raceli;
- atrita, reumatism,
- probleme respiratorii, astm;
- insomnie.

Pentru a obtine cea mai mare putere de vindecare din lampile cu sare, mai multe dintre ele ar trebui sa fie amplasate in casa ta si aproape de dispozitivele electronice. O singura lampa va avea un efect calmant pozitiv. Corpul tau si mintea iti vor multumi... si tot ce trebuie sa faci este sa aprinzi lumina.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.