Setari Cookie-uri

Obiceiuri stresante care iti saboteaza sanatatea mentala

Obisnuiesti ca in fiecare dimineata, cand te trezesti, sa iti verifici emailul inainte de a te spala pe dinti? Deseori, asta poate inseamna sa gasesti un mesaj de la seful tau, care iti spune ca ai de rezolvat o noua sarcina.

Uneori, fara sa ne dam seama, adoptam niste obiceiuri stresante care ne saboteaza sanatatea mentala. Doar noi putem sa le alungam, constientizandu-le si trecand la actiune! Primul pas: nu iti verifica telefonul dimineata!

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE Shutterstock

Obisnuiesti ca in fiecare dimineata, cand te trezesti, sa iti verifici emailul inainte de a te spala pe dinti? Deseori, asta poate inseamna sa gasesti un mesaj de la seful tau, care iti spune ca ai de rezolvat o noua sarcina. Si asta te agita inca de la prima ora a diminetii. Sunt o multime de obiceiuri stresante la care ar trebui sa renunti, pentru sanatatea ta mentala, dar e greu sa o faci. Dailyburn.com a scris un set de reguli care te ajuta sa te lasi de cele cateva obiceiuri stresante care iti fac viata un chin. Pentru ca nu numai telefonul este cel care iti tulbura linistea.

Citește și:

1. Mananci ceva de la patiserie in drum spre job

Multa lume nu acorda atentie micului dejun. Daca si tu esti asa, ar trebui sa schimbi asta. Daca in locul unui mic dejun hranitor consumai numai carbohidrati – cum ar fi gogosi sau orice produs de patiserie – inseamna ca nu o sa ai destula energie.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.