Setari Cookie-uri

6 Tipuri de persoane toxice care aproape ca iti otravesc viata

Exista persoane toxice care te pot tine pe loc. Alaturi de ele nu vei reusi sa evoluezi pentru ca de fiecare data cand le vei spune visurile tale iti vor taia tot elanul, spunandu-ti ca nu le vei atinge niciodata. 

4. Persoanele egoiste

Egoismul este "hranit" de iubirea si atentia pe care tu o acorzi acestor persoane. Te tin foarte aproape, iti promit marea cu sarea, insa nu fac nimic, in timp ce tu le oferi timpul tau liber si ajungi sa faci tot ce isi doresc pentru ca lor sa le fie bine.

Ar trebui sa fugi cat mai departe de aceste persoane. Se iubesc doar pe ele si profita de relatia pe care o au cu tine.

5. Persoanele plangacioase

Aceste persoane sunt cele care au ceva de zis (si nu frumos) in orice situatie. Totul este rau in viata lor... este chiar mai rau decat iti poti imagina. Te invidiaza chiar daca esti intr-o dispozitie buna, plangandu-se ca ele nu au mai fost fericite de ani de zile. Pur si simplu te obosesc emotional.

Chiar ai nevoie de ele? Comunicarea, in general, ar trebui sa aduca fericire si bucurie.

6. Persoanele infidele

Aceste persoane nu vad nimic rau in a insela. Si aici nu ma refer doar la relatia sentimentala, ci si la o relatie de prietenie. Le arati incredere si esti atenta cu nevoile lor, iar ele considera ca nu au nicio obligatie in fata ta. Chiar si atunci cand isi cer scuze, nu o fac pentru ca regreta, ci pentru ca cel mai probabil nu mai vor sa fie mustrate.

Citește și:

Daca ierti astfel de persoane, cu siguranta vor repeta aceasta greseala... din nou si din nou.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.