Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care sa le tii minte daca esti o persoana cu suflet sensibil

Ai un suflet minunat. Iei problemele intregii lumi si le faci sa simti ca sunt ale tale. Suferi alaturi de oamenii dragi... si nu o faci pentru ca vrei cu adevarat, ci pentru ca iti pasa de ei.

Daca esti o persoana cu suflet sensibil... probabil ca deja stii asta.

Ai un suflet minunat. Iei problemele intregii lumi si le faci sa simti ca sunt ale tale. Suferi alaturi de oamenii dragi... si nu o faci pentru ca vrei cu adevarat, ci pentru ca iti pasa de ei. Pentru ca inima ta este conectata la inima lor. Vrei ca tuturor sa le fie bine. Cu toate acestea, este posibil ca uneori sa uiti de tine insati pentru ca esti mult prea concentrata pe fericirea celor din jurul tau.

foto interior si prima pagina: bruniewska Shutterstock

Iata 5 lucruri pe care sufletul tau sensibil sa si le reaminteasca astazi pentru a gasi un echilibru intre grija fata de propria persoana si grija fata de altii.

Nu te suprasolicita

Acest lucru poate insemna multe lucruri. Este important sa eviti lucrurile care iti vor face rau cu adevarat. Nu te implica prea mult in treburile ce nu iti apartin si incepe sa traiesti mai mult si pentru tine. Inteleg ca vrei sa transformi lumea, insa cel mai bun mod de a face asta este sa incepi cu tine insati.

Citește și:

Fa-ti timp si pentru tine. Asaza-te pe o canapea cu o cana de ceai cald intr-o mana si o carte intr-o alta mana. Alege sa iti hranesti sufletul si acesta iti va multumi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.