Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care sa le tii minte daca esti o persoana cu suflet sensibil

Ai un suflet minunat. Iei problemele intregii lumi si le faci sa simti ca sunt ale tale. Suferi alaturi de oamenii dragi... si nu o faci pentru ca vrei cu adevarat, ci pentru ca iti pasa de ei.

Urmeaza-ti inima

Este un cliseu vechi, insa este adevarat. Daca nu esti sincera cu tine insati... de ce astepti ca alte persoane sa fie? Si acest lucru nu este valabil doar in relatii, ci peste tot. Daca simti ca nu esti implinita pe plan profesional si ca nu esti fericita in cariera, ia masuri pentru a schimba acest lucru, pentru a gasi un alt job in care sa creezi si sa faci ceea ce iti place.

Daca simti vibratii negative de la o persoana cu care iti petreci destul de mult timp, ai incredere in intuitia ta si alege sa raresti momentele cu aceasta persoana.

De asemenea, daca ai un vis pe care il tot amani, luptandu-te cu mintea ta rationala... nu mai face asta. Urmeaza-ti acest vis si vezi ce se intampla. Asuma-ti riscuri. Traieste. Viata este un dar fragil, trebuie sa ne pretuim dorintele inimii.

Evita oamenii negativi

Persoanele sensibile sunt de multe ori prea dragute si nu stiu cand sa spuna "Destul!". Ca o persoana sensibila, probabil asculti oamenii pesimisti cu empatie, incercand sa gasesti o solutie pentru a ii ajuta. Insa, astfel de persoane sunt toxice pentru bunastarea mintii tale. Nu trebuie sa fii nepoliticoasa, insa poti stabili o limita. Pur si simplu incearca sa eviti aceste tipuri de persoane. Nu inseamna ca nu le mai vorbesti niciodata, ci doar ca limitezi interactiunea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.