Setari Cookie-uri

3 tipuri de iubiri pe care le traim intr-o viata

Fiecare dintre noi experimenteaza diferite tipuri de dragoste in aceasta viata. Oamenii vin si pleaca de-a lungul anilor si noi avem parte de numeroase suisuri si coborasuri... si intotdeauna reusim sa mergem mai departe.

3. Iubirea adevarata

Esti pregatita pentru acest tip de iubire? Nu. Nici vorba. Insa nici nu trebuie sa fii pregatita. Pentru ca aceasta iubire vine cand nu te astepti mai putin si iti da peste cap toate planurile si toate conceptiile pe care le aveai despre cum ar trebui sa fie o relatie. Arata complet diferit de tot ce stiai pana acum despre iubire, te face sa iesi din zona de confort si sa simti ce inseamna sa traiesti cu adevarat.

Se poate intampla intr-un moment sau poate dura ani. Legaturile dintre tine si persoana pe care o iubesti nu pot fi explicate (oricat de mult ai incerca) si realizarea faptului ca in viata ta exista cineva pe care te poti baza cu adevarat este ciudat si fantastic in acelasi timp.

Cu acest tip de dragoste nu exista un mod standard prin care cineva ar trebui sa fie acceptat. Iubesti pentru ca inima iti spune sa iubesti. Si iubesti pentru ceea ce este, nu pentru ce iti doresti tu sa fie.

Citește și:

Acest fel de acceptare absoluta iti scutura tot ce stiai despre iubire.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.