Se spune ca la fiecare 7 ani trecem printr-o schimbare de viata. Un nou ciclu de viata. Unii dintre noi o simt, altii o ignora. Daca acorzi o atentie deosebita vibratiilor tale, atunci cand incepi sa simti ca lucrurile se schimba atunci vei intelege ca treci printr-o schimbare a ciclului de viata. Ce faci in aceasta schimbare... depinde doar de tine.

5 Moduri prin care Universul încearcă să comunice cu sufletul tău

foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka Shutterstock

Incearca sa fii atenta la aceste schimbari. Acestea pot fi un semn ca este timpul sa te concentrezi mai mult asupra visurilor tale pentru ca ai sanse mari sa ajungi acolo unde iti doresti.

Care sunt aceste semne? Poate ca ai simtit ceva si ai crezut ca este doar anxietate. Iata cateva semne pe care le poti recunoaste:

1. Cresc vibratiile

Corpul te avertizeaza fizic ca este gata pentru o schimbare. Imagineaza-ti energie in venele tale, in muschi si nervi... in fiecare celula din corpul tau. Trupul tau se pregateste pentru aceste schimbari.

2. Nu mai ai rabdare

Incepi sa te simti mai entuziasmata cu privire la obiectivele, visurile, ideile si planurile tale. Simti nevoia sa faci planuri, sa vii cu idei, sa evoluezi. Ai acest timp care iti sta la dispozitie si simti ca esti pe calea cea buna. Nu ignora aceste momente, acum este timpul.

Învăț treptat să am mai multă încredere în Univers decât în sentimentele mele
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: