Setari Cookie-uri

5 Semne de la Univers care te anunta ca urmeaza o schimbare majora in viata ta

Care sunt aceste semne? Poate ca ai simtit ceva si ai crezut ca este doar anxietate. Iata cateva semne pe care le poti recunoaste:

3. Iti pierzi interesul

In timp ce ramai in continuare concentrata asupra intereselor si hobby-urilor tale, incepi sa renunti la lucrurile care nu iti mai aduc bucurie. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, vizibil si in relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau - si anume iti pierzi interesul pentru persoanele de care ai fost agatata pana acum. Poate ca nu mai aveti acelasi drum in viata sau nu mai interactionati asa cum trebuie si simti ca este timpul sa mergi mai departe.

4. Petreci mai mult timp singura

S-ar putea sa ai brusc senzatia ca vrei sa fii singura mai des. Singura in casa ta, in parc, langa un lac... oriunde. Vrei doar sa fii singura, cu gandurile tale, intr-o pace adanca sau intr-un spatiu meditativ. Aceasta este intuitia care iti vorbeste si iti reaminteste ca singuratatea face bine sufletului agitat.

5. Simti schimbarea

Citește și:

Observi o schimbare in viata ta, in comportamentul tau, in felul tau de a fi. Nu mai esti aceeasi persoana. Te schimbi si asta este un lucru bun.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.