Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie o data pe zi si te vei reconecta imediat cu sufletul tau

Aceasta melodie vine sa ne ajute sa ne descatusam sufletele. Este calmanta si relaxanta si ne ofera ocazia de a intelege scopul pe care il avem in aceasta lume. 

Din cand in cand dai peste o melodie care iti trezeste sufletul la viata. Aceasta este una dintre acele piese!

Sunt momente atat de incarcate incat nu mai stim ce este cu noi, care este rolul nostru pe aceasta planeta. Nu mai stim sa zambim, sa ne relaxam, sa apreciem lucrurile marunte din viata noastra. Si asta pentru ca grijile si problemele ajung sa puna stapanire pe mintea noastra.

Ei bine, aceasta melodie vine sa ne ajute sa ne descatusam sufletele. Este calmanta si relaxanta si ne ofera ocazia de a intelege scopul pe care il avem in aceasta lume.

Melodia dureaza peste o ora si o poti lasa sa cante in surdina, in timp ce tu iti vezi de activitatile din casa sau chiar cand esti la birou si esti concentrata asupra taskurilor importante.

De asemenea, o poti asculta in cazul in care vrei sa meditezi pentru cateva minute, cand mergi dimineata catre locul de munca sau cand te plimbi prin parc si vrei sa iti eliberezi mintea de toate gandurile intortocheate.

Citește și:

Meditatia este o practica de concentrare asupra sunetului, obiectului, vizualizarii, respiratiei, miscarii sau atentiei asupra propriei persoane - pentru a creste gradul de constientizare a momentului prezent, a reduce stresul, a aduce relaxare corpului si a spori cresterea personala si spirituala. Chiar si doua minute de meditatie pe zi pot face minuni pentru sufletele agitate si anxioase.

Te invit sa ii dati PLAY si sa va bucurati de aceasta capodopera.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.