Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care este mantra ta in viata

Exista o mantra potrivita pentru toate cele 12 zodii. Semnul zodiacal este atat de special incat exista chiar si o mantra pentru a te ajuta sa iti traiesti viata. Aceste mantre pot fi extrem de utile pentru a ramane pe drumul tau si a iti folosi punctele forte la capacitate maxima. 

Rac: Nu lasa niciodata ca emotiile tale sa te suprasolicite.

Poti fi imprevizibila si emotionala. Emotiile tale iti dicteaza uneori actiunile. Ai nevoie sa ti se reaminteasca constant sa nu lasi ca emotiile sa puna stapanire asupra mintii tale. Este in regula sa te bazezi pe intuitie, insa uneori gaseste si alternative mai practice.

Leu: Nu este vorba despre tine.

Esti o persoana dominanta, care are nevoie de o atentie constanta. De cele mai multe, ori, esti in centrul atentiei datorita increderii si atitudinii tale. Cu toate acestea, trebuie sa iti reamintesti ca nu intotdeauna este despre tine.

Fecioara: Ai tot ce trebuie pentru a fi fericita.

Uneori ii lasi pe cei din jurul tau sa te influenteze. Insa trebuie doar sa iti reamintesti cat de importanta esti si cat de departe ai ajuns. Nu te poti baza pe alte persoane pentru a iti spori increderea in propria persoana. Increderea ta vine din interior.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.