Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care este mantra ta in viata

Exista o mantra potrivita pentru toate cele 12 zodii. Semnul zodiacal este atat de special incat exista chiar si o mantra pentru a te ajuta sa iti traiesti viata. Aceste mantre pot fi extrem de utile pentru a ramane pe drumul tau si a iti folosi punctele forte la capacitate maxima. 

Balanta: Urmeaza-ti inima, insa ia si creierul cu tine.

Intuitia ta este una dintre cele mai mari puncte forte ale tale. Ar trebui sa iti urmezi intotdeauna inima oriunde ai merge. Cu toate acestea, ar trebui sa iti iei si creierul. Urmeaza-ti inima, insa aminteste-ti sa incerci sa fii si practic. Ia intotdeauna decizii intelepte.

Scorpion: Bunatatea este limbajul pe care surdul il poate auzi si orbul il poate vedea.

Esti cunoscuta precum o persoana libera. Intensitatea fierbinte a Scorpionului este de neegalat. Cu toate acestea, trebuie sa iti amintesti ca nu trebuie sa te lasi influentata de negativismul oamenilor din jurul tau. Multi iti vor raul, tu incearca sa ramai pe drumul tau si sa nu bagi seama la ce spun altii.

Sagetator: Invata sa asculti. Nu ai dreptate intotdeauna. Nimeni nu are.

Esti o persoana care isi doreste sa aiba dreptate in ceea ce priveste majoritatea lucrurilor. Esti foarte informata de tot ce misca in jurul tau. Cu toate acestea, trebuie sa iti reamintesti ca exista mereu lucruri noi de invatat si ca multe dintre acestea pot fi invatate de la alte persoane. De asemenea, uneori poti gresi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.