Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care este mantra ta in viata

Exista o mantra potrivita pentru toate cele 12 zodii. Semnul zodiacal este atat de special incat exista chiar si o mantra pentru a te ajuta sa iti traiesti viata. Aceste mantre pot fi extrem de utile pentru a ramane pe drumul tau si a iti folosi punctele forte la capacitate maxima. 

Capricorn: Daca nu poti sa rezolvi problema, sa-ti faci griji pentru ea este inutil.

Iti faci griji pentru tot. Esti o persoana sensibila, care munceste din greu si faci tot posibilul sa ramai pe drumul tau. Insa tinzi sa fii mai mereu ingrjorata, facand planuri, cautand idei, calculand detalii. Aminteste-ti ca viata este si despre lucruri marunte! Bucura-te de acestea.

Varsator: Inima deschisa, minte deschisa.

Majoritatea persoanelor cred ca esti putin precauta. Esti o persoana rezervata si, uneori, trebuie doar sa iti deschizi sufletul. Aminteste-ti ca nu trebuie sa pastrezi doar o minte deschisa, ci si o inima deschisa.

Pesti: Nu iti pierde timpul analizand tot.

Esti o persoana care tinde sa analizeze totul. Uneori trebuie sa iti reamintesti ca nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri si ca trebuie doar sa te lasi purtata de val. Perseverenta este esentiala, dar la un moment dat este mai bine sa mergi mai departe decat sa transformi acel "ceva" intr-o obsesie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.