Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care femeile puternice le fac mereu (insa despre care nu vorbesc niciodata)

Daca ai o femeie puternica in viata ta - sau daca tu esti o femeie singura - atunci ar trebui sa te consideri norocoasa. 

Multi spun despre femeile puternice ca sunt firi directe si foarte concentrate pe dorintele si nevoile lor. Ele pot fi catalogate de alte persoane ca fiind mult prea exigente, insa adevarul este ca femeile puternice pot fi, de asemenea, foarte sensibile si grijulii.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Daca ai o femeie puternica in viata ta - sau daca tu esti o femeie singura - atunci ar trebui sa te consideri norocoasa.

Iata cateva lucruri pe care ai vrea sa le stii despre femeile puternice. Poate ca vei ajunge sa le apreciezi si mai mult:

1. Femeile puternice au un cerc strans de prieteni apropiati

Femeile puternice stiu cel mai bine ce isi doresc de la relatiile pe care le au cu oamenii din jurul lor - si aici nu ma refer doar la relatiile sentimentale, ci si la relatiile de prietenie.

Le place sa stie ca in momentul in care au nevoie de ajutor, se pot baza pe fiecare persoana pe care o considera prieten. De aceea, nu tin in preajma lor persoane toxice si negative sau persoane pe care nu se pot baza. Ca rezultat, ele au adesea un grup micut de prieteni.

Citește și:

Daca ai o femeie puternica ca prietena, atunci poti fi sigura ca te vrea in viata ei.

2. Femeile puternice planifica totul foarte bine

Femeile puternice sunt orientate catre obiective sigure, de aceea fac planuri si sunt atente la toate detaliile care le permit sa isi atinga obiectivele.

Listele zilnice de rezolvare a taskurilor sunt bine puse la punct; de asemenea, au si obiective saptamanale si lunare.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.