Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care femeile puternice le fac mereu (insa despre care nu vorbesc niciodata)

Daca ai o femeie puternica in viata ta - sau daca tu esti o femeie singura - atunci ar trebui sa te consideri norocoasa. 

3. Femeile puternice sunt foarte increzatoare

Femeile puternice au mare incredere in propriile forte. Ele sunt sigure pe ele, iar actiunile lor sunt in conformitate cu moralitatea si convingerile lor.

Nu au nevoie de alti oameni pentru a ajunge acolo unde isi doresc si vor sa ramana pe drumul indiferent de cat de dificile sunt obstacolele pe care le intalnesc.

4. Femeile puternice nu au nicio problema in a fi singure

O femeie puternica este fericita si cand este singura... pentru ca ea nu are nevoie de un barbat care sa o completeze. Isi doreste sa fie intr-o relatie sentimentala, insa pana atunci se bucura de drumul ei prin viata. Iar in cazul in care isi da seama ca a gasit barbatul nepotrivit, nu isi pierde timpul si pleaca din aceasta relatie - pentru ca nu este dispusa sa isi compromita fericirea doar pentru a fi implicata intr-o relatie.

Citește și:

5. Femeile puternice admira alte femei puternice

Femeile puternice se uita la alte femei puternice cu multa admiratie; le vad precum adevarate modele si surse de inspiratie in viata. Ele sunt generoase cu laudele pentru aceste femei pentru ca stiu ca au trecut prin foarte multe pentru a ajunge in locul in care sunt acum.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.