Kudika
24 Noiembrie 2017

De multe ori te superi si despici firul in patru, incercand sa gasesti sursa frustrarilor tale. Specialistii de la Greatist sustin ca esti nefericita in viata din urmatoarele 3 cauze:

Specialistii sustin ca exista 3 lucruri care te fac nefericita in viata. Desigur, credem adesea ca sunt atatea lucruri care ne aduc frustrari si tristeti. Insa, tot ce ne face nemultumiti de vietile noastre se aduna in categoriile de mai jos.

Nu căuta fericirea în altă parte. Cheia fericirii este chiar în sufletul tău

foto interior si prima pagina: areebarbar Shutterstock

De multe ori te superi si despici firul in patru, incercand sa gasesti sursa frustrarilor tale. Specialistii de la Greatist sustin ca esti nefericita in viata din urmatoarele 3 cauze:

Crezi ca lucrurile trebuie sa functioneze numai pe placul tau

Nu ai vremea perfecta la nunta ta. Sau poate esti blocata in trafic in drum spre o intalnire. Ori poate nu ai prins job-ul mult visat, desi CV-ul tau este perfect.

Ceea ce uneori nu vrem sa acceptam este ca viata nu este o serie de piese de puzzle asezate perfect. Daca exista ceva garantat pe lumea aceasta este ca niciodata nu vei obtine tot ce iti doresti. Esti nefericita in viata daca nu accepti ca “este ceea ce este”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Obiceiuri zilnice care te fac fericita. Pe ce sa pui accent si la ce sa renunti!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta