Viata este un destin, o soarta. Iar iubirea adevarata este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla in aceasta viata. Foarte putine persoane sunt norocoase sa isi intalneasca sufletul pereche. Povestea de mai jos este o poveste reala, care ne arata ce inseamna sa iubesti in aceasta lume.

Mantra magică a iubirii în 2019 pentru fiecare zodie în parte

foto interior si prima pagina: Elzbieta Sekowska, Shutterstock

Paul si Maria erau casatoriti de mai bine de 60 de ani. Paul avea 84 de ani, iar Maria 80. Desi erau in ultima etapa a vietii lor, dragostea lor parea atat de frumoasa si de tanara - o legatura de iubire adevarata.

Prietenul meu, care este doctor, i-a intalnit pentru prima data pe cei doi cand Paul a adus-o pe Maria intr-un scaun cu rotile la spital pentru un control de rutina.

Cine spune ca doar cuplurile tinere pot raspandi parfumul iubirii?

Prietenul meu a vazut cat de apropiati erau acesti oameni - se uitau unul la altul cu o privire calda, plina de iubire, isi zambeau mai tot timpul si parca se intelegeau din priviri.

Paul era mandru sa impinga scaunul cu rotile si sa aiba grija de partenera lui de viata, in timp ce Maria arata semne de multumire pe chipul ei. Avea incredere completa in sotul ei.

Maria suferea de osteoartrita, iar batranetea face lucrurile si mai grave. Avea nevoie de tratament constant. Dupa cateva saptamani de tratament, starea ei de sanatate incepuse sa se imbunatateasca, insa trebuia sa mearga la spital pentru controale de rutina.

Chiar daca Paul nu era un barbat tocmai in floarea varstei si anii adunati ii slabisera trupul, el avea o minte foarte agera si nu putea face niciun compromis pentru dragostea vietii sale.

Amandoi bateau zeci de kilometri de la casuta lor din sat pana la spitalul dintr-un oras mai mare. Au cheltuit o gramada de bani cu acest transport. Totusi, el refuza sa o duca la orice spital, spunand ca sotia lui merita doar cel mai bun tratament.

Granini sarbatoreste 50 de ani cu sute de povesti de iubire
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta