Setari Cookie-uri

O poveste adevarata de dragoste

Povestea de mai jos este o poveste reala, care ne arata ce inseamna sa iubesti in aceasta lume. Dragostea adevarata exista, trebuie doar sa avem rabdare pana o vom gasim si sa nu ne multumim cu mai putin decat meritam.

Odata cu trecerea timpului, efectele grave ale bolii au inceput sa se manifeste asupra sanatatii Mariei. Cu toate acestea, prietenul meu putea vedea dragostea si respectul pe care il aveau unul pentru celalalt.

Paul era foarte linistit, iar Mariei ii puteai citi dragostea in ochi. Nu aveau nevoie de cuvinte pentru a isi exprima iubirea... pentru ca iubirea adevarata nu are nevoie de nicio vorba.

Intr-o zi, in timp ce prietenul meu facea o vizita de rutina prin spital, a dat nas in nas cu Paul. Nu il mai vazuse de cateva zile. Atunci a aflat ca Maria a murit din cauza complicatiilor la inima. Era pentru prima data in cinci luni cand batranelul parea disperiat. Era pentru prima data cand in vocea lui puteai citi infrangere, durere si suferinta. I-a spus cat de goala ii este casa, cat de sfasiata isi simte inima si cum nu mai poate sa doarma.

Citește și:

Pentru prima data in cei 80 de ani de cand erau casatoriti, sotia lui nu mai era langa el, insa el a mentionat cat de mult o iubea.

In timp ce prietenul meu mi-a spus aceasta poveste, mi-a fost greu sa imi controlez lacrimile. M-a facut sa ma gandesc la felul in care oamenii ajung sa iubeasca - nu doar cu trupului, ci si cu intreg sufletul lor. O poveste adevarata de dragoste din care toti avem ceva de invatat - iubirea chiar exista, trebuie doar sa o gasim pe cea potrivita pentru noi. Acea iubire care sa ne dea aripi si sa ne faca sa simtim ca traim.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.