Setari Cookie-uri

Cand o femeie puternica se indragoste cu adevarat...

Cand o femeie puternica se indragosteste, ea se indragosteste nu doar cu sufletul, ci si cu inima, cu mintea si cu trupul. Ea va da totul pentru tine, pentru relatia voastra.

O femeie puternica nu doar se indragosteste. Ea simte dragostea cu fiecare particica a trupului ei, iubeste cu fiecare rasuflare si traieste pentru fiecare clipa de fericire petrecuta alaturi de barbatul de langa ea.

Cand o femeie puternica se indragosteste, ea se indragosteste nu doar cu sufletul, ci si cu inima, cu mintea si cu trupul. Ea va da totul pentru tine, pentru relatia voastra. Asta nu pentru ca nu stie cum sa isi controleze emotiile. Ci pentru ca ii pasa atat de mult de tine incat este dispusa sa renunte la principiile ei pentru o viata in doi. Ea are incredere in tine, stie ca o vei proteja cu orice pret si ca nu ii vei frange niciodata inima.

Cand o femeie puternica se indragosteste de tine, o spune intr-un mod ciudat, diferit... insa frumos. Nu isi neaga sentimentele, nu le tine ascunse. Ea spune intotdeauna ceea ce simte. Vrea sa fie auzita si inteleasa.

Citește și:

Cand o femeie puternica se indragosteste de tine gaseste tot felul de motive pentru a iti demonstra ca te iubeste fara a iti spune asta in cuvinte.

Cand o femeie puternica se indragosteste de tine, isi doreste sa cunoasca pe toata lumea din viata ta. Nu pentru ca vrea sa te controleze, ci pentru ca ii pasa de tine si de oamenii la care tii. Ea vrea sa vada oamenii din jurul tau la fel de fericiti cum vrea sa fii si tu. Va iesi din zona de confort si le va oferi cat mai multa dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.