Setari Cookie-uri

Cand o femeie puternica se indragoste cu adevarat...

Cand o femeie puternica se indragosteste, ea se indragosteste nu doar cu sufletul, ci si cu inima, cu mintea si cu trupul. Ea va da totul pentru tine, pentru relatia voastra.

Cand o femeie puternica se indragosteste de tine, simti fara sa iti spuna ceva. Insa nu simti pur si simplu. O vei vedea fericita, voioasa, cu zambetul pe buze tot timpul. Va fi langa tine trup si suflet nu doar in momentele frumoase ale relatiei voastre, ci si in situatiile dificile. Te va iubi fara sa te sufoce. Alaturi de ea vei avea in continuare libertatea si independenta pe care ti le doresti.

Aceasta va fi cea mai echilibrata iubire pe care o vei trai vreodata.

Cand o femeie puternica se indragosteste de tine, iti arata asta. Vei vedea in ochii ei, in felul in care te priveste. Iti va accepta defectele pentru ca acestea sunt cele care te fac unic.

Iti va arata semne subtile de afectiune in fiecare zi... pentru a stii cat de mult contezi pentru ea. Va fi langa tine mereu si te va sprijini in tot ceea ce faci fara sa te intrebe. Chiar si atunci cand nu va fi de acord cu tine, iti va respecta deciziile si te va sustine in visurile tale.

Citește și:

Cand o femeie puternica se indragosteste de tine, stii. Nu va fi o dragoste fortata. Nici calculata. Nici posesiva. Pentru ca este o iubire adevarata, care iti da aripi. Cand o femeie puternica se indragosteste, trezeste la viata cea mai fericita versiune a sufletului tau.

sursa material: thoughtcatalog.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.