Setari Cookie-uri

Cum sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu cand simti ca nu mai poti

Vreau sa inveti sa ai incredere in Univers. Vreau sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu. Pentru ca el nu ti-ar face niciodata rau. Nu ti-ar da sa duci aceste batalii daca nu te-ar ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Stiu, te simti coplesita de tot ce se intampla in jurul tau. Uneori, cand te gandesti la asta, ti-ai dori doar sa poti pune totul pe pauza. Sa opresti lumea. Nu esti pregatita pentru ce urmeaza. Si, oricum, nu iti doresti sa se intample asta.

foto interior si prima pagina: C Z Shutterstock

Vor fi momente cand te vei simti singura. Acest sentiment coplesitor de a nu stii ce sa faci este unul normal. Insa vreau sa stii ca nu esti singura care simte asta, toata lumea are aceeasi impresie. Toti oamenii se simt asa cand apare ceva nou, cand nu stiu cum sa reactioneze, cum nu inteleg cum sa iasa dintr-o situatie... si ei sunt speriati asa cum esti si tu. Se sperie ca alti oameni ii vor judeca pentru ca le este teama.

Nu ai de ales decat sa continui cu viata ta. Chiar nu ai de ales. Chiar acum, simti ca esti doar tu impotriva Universului. Simti ca toata lumea comploteaza impotriva ta... ca te simti neplacuta si nedorita. Uneori simti ca pana si Dumnezeu este impotriva ta. Si, intr-o zi, iti vei dori doar sa renunti.

Citește și:

Insa vreau sa iti spun ceva. Vreau sa inveti sa ai incredere in Univers. Vreau sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu. Pentru ca el nu ti-ar face niciodata rau. Nu ti-ar da sa duci aceste batalii daca nu te-ar ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Cumva, stie ca esti mai puternica decat crezi ca esti, stie ca poti sa faci orice... pentru ca asa este. Stie ca nu esti genul de persoana care nu renunta fara sa lupte. In momentul in care inveti sa crezi in tine, si Dumnezeu crede in tine.

Viata nu va fi niciodata usoara. Fericirea nu iti va fi servita pe un platou, la masa. Vor fi momente cand te vei simti pierduta in viata si te vei intreba ce ai facut gresit. Vor fi momente cand vei pune la indoiala totul despre viata si vor exista momente cand vei dori sa renunti la tot si sa pleci.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.