Setari Cookie-uri

Cum sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu cand simti ca nu mai poti

Vreau sa inveti sa ai incredere in Univers. Vreau sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu. Pentru ca el nu ti-ar face niciodata rau. Nu ti-ar da sa duci aceste batalii daca nu te-ar ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Dumnezeu stie ca meriti mai mult decat lucrurile usoare din viata. Stie ca meriti mult mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata. Fericirea necesita timp. Nu te simti mult mai fericita atunci cand obtii ceva pentru care ai lucrat mult? Pentru care ai avut nopti albe, cautand sa faci planuri si sa gasesti solutii pentru a vedea luminita de la capatul tunelului?

Cand te afli intr-o situatie dificila a vietii tale, trebuie sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu, trebuie sa inveti sa ai incredere in tine. Acesta este momentul in care trebuie sa te gandesti la toate momentele prin care ai trecut si sa gasesti puterea in tine pentru a continua cu viata ta (chiar daca asta inseamna sa inveti toate acestea in cel mai dificil mod posibil).

Dumnezeu are atat de multe planuri uimitoare pentru tine. Va veni un moment in care toata munca ta va fi rasplatita si, in sfarsit, vei putea rasufla usurata. Vei invata ca toata durerea si toate problemele prin care ai trecut te-au facut mai puternica. Vei invata ca Dumnezeu a scris o poveste atat de frumoasa pentru tine si astepta doar momentul perfect pentru a ti-o dezvalui. Iar cand va veni acel moment, vei invata cum sa ii multumesti lui.

Citește și:

"Multumesc, Doamne, pentru ca ai crezut in mine. Pentru ca nu ai renuntat la mine."

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.